<

Bouwbegeleiding

Het ontwerpen van woningbouw en utiliteitsbouw is de basis van de werkzaamheden van Architectenbureau Piet Onderwater & Partners. Om te garanderen dat het ontwerp exact naar uw (en onze) ideeën gerealiseerd wordt, bieden wij naast de vergunningsaanvraag een aantal diensten aan.

Zo maakt ons bureau gedetailleerde werktekeningen die de aannemer gebruikt voor de bouw, organiseren wij aanbestedingen opdat u de gewenste kwaliteit tegen de laagste prijs krijgt, maar werken wij ook geregeld in bouwteam-verband en voeren wij directie en opzichterswerkzaamheden op de bouw uit zodat de kwaliteit ook in het eindproduct gewaarborgd is.

Ons doel is om u als opdrachtgever zo te ontzorgen. Nieuwbouw is (in principe) altijd uniek en onze zeer ervaren opzichters behoeden u voor zorgen tijdens de bouw. Daarbij staan zij altijd in zeer nauw contact met vanzelfsprekend de opdrachtgever, maar zeker ook met onze architecten en tekenaars.

Door al deze disciplines onder één dak te hebben, biedt Architectenbureau Piet Onderwater & Partners een compleet pakket die de realisatie van uw bouwwerk van schets tot oplevering begeleidt. Daarbij staat architectonische én bouwkundige kwaliteit hoog in het vaandel!

Een overzicht van ons werk vindt u in ons portfolio.

© Piet Onderwater & Partners V.O.F.