<

Ons Bureau

Architectenbureau Piet Onderwater & Partners is opgericht op 1 september 1980 door Piet Onderwater. Na te hebben gewerkt voor een aantal architectenbureaus zag  deze ondernemer in hart en nieren de kans schoon voor zichzelf te beginnen. Aan de Vliet in hartje Rijnsburg vond het nieuwe architectenbureau een prachtige locatie, dat sindsdien gegroeid is tot een bedrijf van op dit moment twaalf medewerkers. In 2000 werd Kees van der Meij zijn partner en inmiddels bedient het bureau reeds meer dan 30 jaar haar klanten.

Onze Locatie

Vanuit onze locatie in Rijnsburg hebben we klanten in Rijnsburg en omgeving waaronder Katwijk, Noordwijk en de gehele bollenstreek, maar ook ruim daar buiten.

Onze activiteiten beperken zich niet alleen tot het ontwerpen van uw droomhuis, bedrijfspand of gehele wijk, tot maar ook het begeleiden van de bouw van start tot oplevering en alle bijbehorende zaken zoals maken van diverse berekeningen, verzorgen van vergunningsaanvragen et cetera. Bovendien kunnen wij u, met onze jarenlange ervaring en kennis van de markt en regelgeving, begeleiden in de ontwikkeling van uw (al dan niet braakliggende) perceel. Daartoe beschikt het bureau over diverse disciplines, die elk vakkundigheid, flexibiliteit, snelheid, service en bovenal kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Als u nieuwbouw, herbouw, uitbouw of ontwikkeling overweegt, bent u bij Architectenbureau Piet Onderwater & Partners aan het juiste adres!

 

© Piet Onderwater & Partners V.O.F.