<

Uitgelicht

Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Onze website is volledig vernieuwd!

Architectenbureau Piet Onderwater startte in 1980 en is dus inmiddels 32 jaar werkzaam in de branche.
Door de jaren heen hebben er uiteraard vele veranderingen plaatsgevonden: ons kantoor groeide enorm in de jaren ’90 en stabiliseerde naar totaal zo’n 15 medewerkers in 2012.

Er kwam ook “jong bloed” in de vorm van 2 jonge architecten, Jeroen Guldemond en Jasper Spigt. Beide heren zorgden voor een nieuw elan in een degelijk, stabiel bureau. De vernieuwende ontwerpen van beide heren dragen bij aan onze vernieuwde site.

Onze overige medewerkers: opzichters, tekenaars en bestekschrijvers dragen er zorg voor dat genoemde ontwerpen ook kunnen worden gerealiseerd: uw ideeën en dromen kunnen worden uitgewerkt, van prijskaartjes voorzien en in goede harmonie worden uitgevoerd. Wij hebben de naam gekregen een praktisch bureau te zijn die onze opdrachtgevers tijdens het totale bouwproces kunnen begeleiden en ervoor kunnen zorgen dat het bouwproces ook een plezierige periode in uw leven is.

Op onze nieuwe website kunnen wij u op de hoogte houden van al ons nieuws en kunt u vanzelfsprekend uitgebreid een kijkje nemen in ons portfolio. Zeer binnenkort voegen we bovendien een functie toe om uw eigen Onderwater & Partners-project in te zien en te downloaden.
Dus neem snel een kijkje op onze mooie nieuwe site, we wensen u veel kijkplezier!

Wellicht zullen we u binnenkort weer ontmoeten. In de tussentijd wensen wij u via deze weg hele fijne kerstdagen en een heel voorspoedig en gezond 2013!

© Piet Onderwater & Partners V.O.F.